AnaSayfa / Genel / Kahve falında saray gibi bir ev görmek

Kahve falında saray gibi bir ev görmek

Kahve falında saray gibi bir ev görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, sahip olduklarının eksileceğine, meşakkate düşeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, çok pişmanlık duyacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında saray gibi bir ev gördüyseniz:

  • Daha keyifli konulara vakit ayırmadan önce parasal konulara çeki düzen vermeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında saray gibi bir ev görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına delalet eder.

Kahve falında saray gibi ev görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın saray görmek kafasının boşalacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altından saray görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında uzaktan saray görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz saray görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında osmanlı sarayı görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine rivayet eder.

Kahve falında saray kapısı görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir