AnaSayfa / Genel / Kahve falında saray kapısı görmek

Kahve falında saray kapısı görmek

Kahve falında saray kapısı görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında saray kapısı gördüyseniz:

  • Maddi veya kaynak kullanımı gerektiren konularda ya da anlaşmalarla ilgili başlıklarda hareketlilikler yaşanabilir.

Kahve falında saray kapısı görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine yorulur.

Kahve falında altından saray görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, ruhunun şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan saray görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde saray görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, korkularının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında saray gibi ev görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, sağlığının bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarayda oturmak işlerindeki karın artacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topkapı sarayını görmek rahat bir hayata sahip olmaya, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ishak paşa sarayını görmek en pahalı evlerde oturacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir