AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde saray görmek

Kahve falında gökyüzünde saray görmek

Kahve falında gökyüzünde saray görmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde saray gördüyseniz:

  • Yeni aşklar da söz konusu olabilir.

Kahve falında gökyüzünde saray görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine işarettir.

Kahve falında dolmabahçe sarayını görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarayda yaşamak şükredeceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saray merdiveni görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adalet sarayı görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, zor durumda kalınacağına yorulur.

Kahve falında saray helvası görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında büyük bir saray görmek güzel ve önemli işler yapacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine tabir olunur.

Kahve falında saray gibi ev görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir