AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarayda oturmak

Kahve falında sarayda oturmak

Kahve falında sarayda oturmak yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, helal ekmek yeneceğine inanılır.

Kahve falında sarayda oturmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayı başarabilirseniz doğru seçimler yapabilirsiniz.

Kahve falında sarayda oturmak bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına delalet eder.

Kahve falında saray görmek helal rızık elde edeceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında büyük bir saray görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında büyük saray görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski bir saray görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında köşk saray görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında saray bahçesi görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde saray görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir