AnaSayfa / Genel / Kahve falında sararmış saç görmek

Kahve falında sararmış saç görmek

Kahve falında sararmış saç görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında sararmış saç gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız ya da yapılan eleştiriler önemli hale gelebilir.

Kahve falında sararmış saç görmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sara nöbeti geçirmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sararmış çiçek görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, borçlanacağına delalet eder.

Kahve falında sara hastası olmak zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sararmış ağaç görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, verilen emeğin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında dişlerini sararmış görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sararmış tırnak görmek adımlarını daha sağlam atacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine alamet eder.

Kahve falında sararmış salatalık görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir