AnaSayfa / Genel / Kahve falında sararmış tırnak görmek

Kahve falında sararmış tırnak görmek

Kahve falında sararmış tırnak görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sararmış tırnak gördüyseniz:

  • Duygu dünyanızı başkalarının kararları veya yönlendirmeleri sonucu bir tarafa itmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında sararmış tırnak görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sararmış ekin görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına tabir olunur.

Kahve falında sararmış ağaç görmek daha iyi anlaşır olacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişi sararmış görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına rivayet eder.

Kahve falında sara hastası görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişini sararmış görmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında sararmış yüz görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında sararmış başak görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir