AnaSayfa / Genel / Kahve falında sararmış ağaç görmek

Kahve falında sararmış ağaç görmek

Kahve falında sararmış ağaç görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, hastalıklarından kurtulacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına yorulur.

Kahve falında sararmış ağaç gördüyseniz:

  • Planlarınızın işe yaraması için alışılmadık yöntemler denemeniz gerekebilir.

Kahve falında sararmış ağaç görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına inanılır.

Kahve falında sararmış yüz görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sara nöbeti geçirdiğini görmek hastalıkların kalmayacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında diş sararmış görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sararmış ot görmek gözyaşlarının dineceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişi sararmış görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, kazancın her daim artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerini sararmış görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında sararmış otlar görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, zinde kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir