AnaSayfa / Genel / Kahve falında sararmış salatalık görmek

Kahve falında sararmış salatalık görmek

Kahve falında sararmış salatalık görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, bir organizasyona katılacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sararmış salatalık gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir yanlış yapmak üzeresiniz.

Kahve falında sararmış salatalık görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalettir.

Kahve falında birinin dişlerini sararmış görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerini sararmış görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında sara hastası olduğunu görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi sararmış görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sararmış çiçek görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında sararmış ot görmek kişisel problemlerini çözeceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sara nöbeti geçirdiğini görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hayırlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir