AnaSayfa / Genel / Kahve falında sararmış çiçek görmek

Kahve falında sararmış çiçek görmek

Kahve falında sararmış çiçek görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sararmış çiçek gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmek istiyor olabilirler.

Kahve falında sararmış çiçek görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine delalettir.

Kahve falında sararmış otlar görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, can sıkıntısının geçeceğine işaret eder.

Kahve falında sararmış saç görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dişlerin sararmasını görmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Kahve falında diş sararması görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına delalet eder.

Kahve falında sararmış salatalık görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sararmış gelinlik görmek yapılan işte ustalaşılacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sararmış yaprak görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir