AnaSayfa / Genel / Kahve falında sararmış maydanoz görmek

Kahve falında sararmış maydanoz görmek

Kahve falında sararmış maydanoz görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, gururlandıracak işler yapacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sararmış maydanoz gördüyseniz:

  • Yine manevi olaylara yönelme isteği doğabilir.

Kahve falında sararmış maydanoz görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına inanılır.

Kahve falında sara nöbeti geçirdiğini görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sararmış gelinlik görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sara nöbeti geçirmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında sara hastası görmek işsiz ise işe gireceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine işaret eder.

Kahve falında sararmış çiçek görmek borçlarının artacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına inanılır.

Kahve falında birinin dişlerini sararmış görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sararmış ot görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir