AnaSayfa / Genel / Kahve falında sara hastası görmek

Kahve falında sara hastası görmek

Kahve falında sara hastası görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, başına türlü belalar geleceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına inanılır.

Kahve falında sara hastası gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler veya yenilikler sevdiğiniz kişileri memnun edebilir.

Kahve falında sara hastası olmak unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sara hastası görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sara hastası olduğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sara krizi görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerini sararmış görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sararmış tarla görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sararmış yüz görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, elin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında sararmış tırnak görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir