AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap kadehi görmek

Kahve falında şarap kadehi görmek

Kahve falında şarap kadehi görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye tabir olunur.

Kahve falında şarap kadehi gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı şarap kadehi görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şarap kadehi görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına işarettir.

Kahve falında kadehte kırmızı şarap görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına yorulur.

Kahve falında kadehte kırmızı şarap içmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine işaret eder.

Kahve falında kadehle şarap içmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında kadeh görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına yorulur.

Kahve falında kadehin kırıldığını görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, işlerinin iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadehten su içmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir