AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap içen birini görmek

Kahve falında şarap içen birini görmek

Kahve falında şarap içen birini görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, şansın ve bahtının da açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şarap içen birini gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde güzel bir ortam sizi bekliyor.

Kahve falında arkadaşının şarap içtiğini görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının şarap içtiğini görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında şarap içip tükürmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, sorunların günden güne azalacağına yorulur.

Kahve falında birinin şarap içtiğini görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı şarap içtiğini görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şarap içip pişman olmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında şarap içen birini görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında şarap içtiğini görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir