AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap çalmak

Kahve falında şarap çalmak

Kahve falında şarap çalmak işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, sıkıntı yükleneceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında şarap çalmak gördüyseniz:

  • Her türlü konuda başarı görülüyor.

Kahve falında şarap çalmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine işaret eder.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmak işini büyüteceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında şarap şişeleri görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, insanların hayır dualarının alınacağına yorulur.

Kahve falında şarap seçmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında şarap şişesi almak neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında şarap satmak rızkın daim ve hayırlı olacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmamak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir