AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap şişesi almak

Kahve falında şarap şişesi almak

Kahve falında şarap şişesi almak toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, sevinçli haberler geleceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şarap şişesi almak gördüyseniz:

  • Bazılarınıza yol görünüyor.

Kahve falında boş şarap şişesi görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına delalettir.

Kahve falında şarap şişesi almak eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şarap şişesi görmek günahlarından tövbe etmeye, kazancın yetmez olacağına işaret eder.

Kahve falında şarap şişeleri görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına alamet eder.

Kahve falında şişeden şarap içmek neşe ve sevinç içinde olacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir şişe şarap içmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişeyle şarap içmek hayattan yana umudunun kırılacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına inanılır.

Kahve falında şarap şişesi kırmak yüklü bir miktar borç verileceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir