AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap almak

Kahve falında şarap almak

Kahve falında şarap almak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, sorunlarını gidereceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, evlat sahibi olunacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, haram mala işaret etmektedir.

Kahve falında şarap almak gördüyseniz:

  • İş yaşamınızdaki rahatlık, diğer konulardaki sorunlarınıza rahatça eğilmenize imkan verecek.

Kahve falında kana kana şarap içmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şarap görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, içine fesat düşeceğine işaret eder.

Kahve falında şarap koklamak çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şarap satmak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, güzel günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında şarap içmemek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla şarap içmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında tatlı şarap içtiğini görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında şarap vermek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir