AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap içmemek

Kahve falında şarap içmemek

Kahve falında şarap içmemek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına yorulur.

Kahve falında şarap içmemek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamaktan vazgeçin.

Kahve falında şarap içeni görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının şarap içtiğini görmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, işlerinin tutacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin şarap içtiğini görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının şarap içtiğini görmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şarap içmemek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmak hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şarap içtiğini görmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kendini şarap içerken görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir