AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap vermek

Kahve falında şarap vermek

Kahve falında şarap vermek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında şarap vermek gördüyseniz:

  • Değişik fikirleriniz olabilir.

Kahve falında siyah şarap görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Kahve falında şarap ikram etmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında şarabın tadına bakmak parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm şarabı görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Kahve falında şarap kusmak yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında biriyle şarap içmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz şarap görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında şarap koklamak hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir