AnaSayfa / Genel / Kahve falında sararmış tarla görmek

Kahve falında sararmış tarla görmek

Kahve falında sararmış tarla görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sararmış tarla gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında sararmış tarla görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sara hastası olduğunu görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işarettir.

Kahve falında sararmış saç görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna tabir olunur.

Kahve falında sara nöbeti geçirdiğini görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerini sararmış görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında diş sararmış görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sararmış yüz görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sararmış maydanoz görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir