AnaSayfa / Genel / Kahve falında şapka vermek

Kahve falında şapka vermek

Kahve falında şapka vermek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında şapka vermek gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Kahve falında yün şapka takmak bol dua edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında şapka hediye almak kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalet eder.

Kahve falında turuncu şapka görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker şapkası takmak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında gri şapka görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yılbaşı şapkası görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden şapka almak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kürklü şapka görmek bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir