AnaSayfa / Genel / Kahve falında şapka hediye almak

Kahve falında şapka hediye almak

Kahve falında şapka hediye almak sevdikleri ile kavuşacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, aksiliklerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında şapka hediye almak gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar karşı tarafın kendinde olmadığını düşünmenize neden olabilir.

Kahve falında şapka hediye almak yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şapka hediye etmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında hediye şapka almak büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına yorulur.

Kahve falında kafada şapka görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında şapka bulmak yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şapka takan birini görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz şapka görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine yorulur.

Kahve falında asker şapkası giymek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir