AnaSayfa / Genel / Kahve falında şapka bulmak

Kahve falında şapka bulmak

Kahve falında şapka bulmak sürekli bağırıp çağıracağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şapka bulmak gördüyseniz:

  • Değilse, bazı şeylerin hazır hale gelmesi için beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında şapka bulmak hayırlı kararlar alacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin şapka taktığını görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, onlarla gönül birliği edeceğine işaret eder.

Kahve falında şapka kaybetmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, daha bir sevileceğine delalettir.

Kahve falında kafada şapka görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalet eder.

Kahve falında dantel şapka görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalet eder.

Kahve falında uzun şapka görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına delalet eder.

Kahve falında şapka denemek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, refah içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cadı şapkası görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir