Kahve falında kafada şapka görmek

Kahve falında kafada şapka görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, gönlünün rahata ereceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında kafada şapka gördüyseniz:

  • Diğerleriyle iş birliği içerisine girerek imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında kafada şapka görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında çok şapka görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine şapka vermek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında başında şapka görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında şapka aramak kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında namaz şapkası görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni şapka giymek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bordo şapka görmek çok zor bir duruma düşeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir