AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantel şapka görmek

Kahve falında dantel şapka görmek

Kahve falında dantel şapka görmek bunalacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dantel şapka gördüyseniz:

  • Olayların neden istendiği gibi gitmediğini bulmanız, başarılı olmanıza yardım edebilir.

Kahve falında dantel şapka görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, acı tecrübeler edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başına şapka takmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına alamet eder.

Kahve falında namaz şapkası görmek şansının açık olacağına, yaraların merheminin bulunulacağına yorulur.

Kahve falında asker şapkası giymek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında şapka vermek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, güvensizliğini yeneceğine delalet eder.

Kahve falında deri şapka takmak hastalanacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü şapka takmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin başında şapka görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir