AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandıkta elma görmek

Kahve falında sandıkta elma görmek

Kahve falında sandıkta elma görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, hataların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında sandıkta elma gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmenizi sağlayacak maddi bir kazanç söz konusu olabilir.

Kahve falında sandıkta elma görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında sandık dolusu para görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalettir.

Kahve falında antika sandık görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet eder.

Kahve falında boyacı sandığı görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, mutlulukların yarım kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kilitli sandık görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş sandık görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, ona özlemle sarılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz sandık görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, daha sık bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının sandığını açmak itibarın ve makamın yükseleceğine, ilişkilerin noktalanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir