AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandık kilitlemek

Kahve falında sandık kilitlemek

Kahve falında sandık kilitlemek kesesinin her daim dolu kalacağına, mutluluk bulacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine tabir olunur.

Kahve falında sandık kilitlemek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir veya yeteneklerinizden farklı şekilde faydalanılmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında sandık kilitlemek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, karamsar ve umutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkanı kilitlemek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, kendisiyle de gururlanacağına işaret eder.

Kahve falında balkon kapısını kilitlemek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine delalet eder.

Kahve falında kapı kilitlemek ve açmak hasta ise şifa bulacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet kapısı kilitlemek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında kapıyı kilitlediğini görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına işarettir.

Kahve falında odanın kapısını kilitlemek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı pencere kilitlemek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir