AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanı kilitlemek

Kahve falında dükkanı kilitlemek

Kahve falında dükkanı kilitlemek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, rahat bir hayata başlayacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dükkanı kilitlemek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri istek veya ihtiyaçlarınız konusunda aydınlatabilir veya onayladığınız ya da onaylamadığınız konuların altını çizebilirsiniz.

Kahve falında dükkan kapısını kilitlemek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, eşi tarafından yüceltileceğine yorulur.

Kahve falında dükkanı kilitlemek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında odayı kilitlemek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına yorulur.

Kahve falında kapıyı anahtarla kilitlemek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında kapı kilitlemek her türlü başarıyı elde edeceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çekmece kilitlemek rakiplerin geride bırakılacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlemek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalettir.

Kahve falında evini kilitlemek söz ve yetki sahibi olacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir