AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir sandık görmek

Kahve falında demir sandık görmek

Kahve falında demir sandık görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, evlenme yolunda adım atacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında demir sandık gördüyseniz:

  • Kafanızı rahatlattığınızda arka planda olan biteni daha net görmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında demir sandık görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir sandık görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine delalettir.

Kahve falında ahşap sandık görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında altın dolu sandık görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir sandık görmek başarının garantileneceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında sandık açmak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında kilitli sandık görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına işarettir.

Kahve falında çeyiz sandık görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir