AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi sandık görmek

Kahve falında kahverengi sandık görmek

Kahve falında kahverengi sandık görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi sandık gördüyseniz:

  • Hayatın gerektirdiği yönlendirmeler, sizi bazı gelişmeleri organize etmeye veya belli değişiklikler yapmaya itebilir.

Kahve falında kahverengi sandık görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, esenlik içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında seçim sandığı görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın sandığı görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında başkasından sandık almak sevdiği kişileri de yanına alacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında dolu sandık görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi çeyiz sandığını görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında sandık taşımak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sandığın içinde altın görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir