AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalyenin kırıldığını görmek

Kahve falında sandalyenin kırıldığını görmek

Kahve falında sandalyenin kırıldığını görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sandalyenin kırıldığını gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz ufak tefek kazalar yüzünden sarsılabilirsiniz.

Kahve falında sandalye kırıldığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında kırılmış sandalye görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sandalyenin kırıldığını görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, evlerine dünürcü geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sandalye kırılması görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye yorulmaktadır.

Kahve falında süslü sandalye görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam sandalye görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasını tekerlekli sandalyede görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sandalye silmek fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir