AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye kırılması görmek

Kahve falında sandalye kırılması görmek

Kahve falında sandalye kırılması görmek fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, bir anda atılıma geçeceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandalye kırılması gördüyseniz:

  • Gitmek istediğiniz bir yere geç kalabilir ya da hiç gidemeyebilirsiniz.

Kahve falında sandalyenin kırıldığını görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında sandalye kırıldığını görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında kırılmış sandalye görmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalet eder.

Kahve falında sandalye kırılması görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında sandalye vermek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında babasını tekerlekli sandalyede görmek sadaka ya da zekat vereceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında masa ve sandalye görmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına işarettir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeden kalkmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir