AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye kırıldığını görmek

Kahve falında sandalye kırıldığını görmek

Kahve falında sandalye kırıldığını görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, süzüleceğine, ağlayacağına yorulur.

Kahve falında sandalye kırıldığını gördüyseniz:

  • Duruma göre bir program yaparak zaman kazanmaya çalışmalısınız.

Kahve falında sandalye kırıldığını görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine yorulur.

Kahve falında kırılmış sandalye görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında sandalyenin kırıldığını görmek en büyük acılarının dineceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sandalye kırılması görmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye binmek zahmete düşeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında yeni masa sandalye almak attığı her adımı düşüneceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü sandalye görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine sandalye vermek büyük bir saygınlık kazanacağına, gönlünün ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir