AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sandalye görmek

Kahve falında çok sandalye görmek

Kahve falında çok sandalye görmek şerefli bir hayat süreceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, bolluk içinde yaşanacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sandalye gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında sandalye istemek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine işaret eder.

Kahve falında kırılmış sandalye görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında tahta masa sandalye görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz masa sandalye görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok sandalye görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını tekerlekli sandalyede görmek bazı sırların açığa çıkacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sandalye görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında sandalyenin üstüne çıkmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir