AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye yaptırmak

Kahve falında sandalye yaptırmak

Kahve falında sandalye yaptırmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sandalye yaptırmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı açıkça ifade etmeniz sizi meşgul edecek bağlantılar kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında sandalye kırıldığını görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında boş tekerlekli sandalye görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalettir.

Kahve falında tekerlekli sandalye binmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalet eder.

Kahve falında sandalye hediye etmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında tahta sandalye görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini tekerlekli sandalye görmek anne baba duası alacağına, mutlu bir evliliğe işaret eder.

Kahve falında birini tekerlekli sandalyede görmek istenmeyen olayların olacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir