AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye aldığını görmek

Kahve falında sandalye aldığını görmek

Kahve falında sandalye aldığını görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sandalye aldığını gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilir ya da eğlenceli aktiviteler planlayabilirsiniz.

Kahve falında sandalye aldığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet eder.

Kahve falında sandalye hediye almak haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kırılmış sandalye görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sandalyede sallanmak zamandan da kar edeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında tahta sandalye görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandalyeden kalkmak eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deri sandalye görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sandalyenin üzerine çıkmak çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir