AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir sandalye görmek

Kahve falında demir sandalye görmek

Kahve falında demir sandalye görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, insanların saygısının kazanılacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında demir sandalye gördüyseniz:

  • Yani özetle devamlı uyarıcı ilişkiler aramayın biliyorsunuz ki, karmaşık olmayan arkadaşlıklarda daha başarılısınız.

Kahve falında demir sandalye görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sandalyede oturmak verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını tekerlekli sandalyede görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine delalettir.

Kahve falında sandalyenin üstüne çıkmak çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini tekerlekli sandalye görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine işarettir.

Kahve falında sandalyeye oturmak sıkıntılı bir döneme gireceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında eski tahta sandalye görmek insanlara yardım edeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında masa sandalye takımı görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir