AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sandalye görmek

Kahve falında siyah sandalye görmek

Kahve falında siyah sandalye görmek rahatın ve konforun geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, doğruluğu bulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah sandalye gördüyseniz:

  • Çözülmesi gereken problemler veya sonuca bağlanması gereken konular olabilir.

Kahve falında siyah sandalye görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta sandalye görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir sandalye görmek fakir çocukları giydireceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta masa sandalye görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işarettir.

Kahve falında sandalyeden düşmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekerlekli sandalyede bir adam görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında annemi tekerlekli sandalyede görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandalye tekerlekli sandalyede oturmak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir