AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye vermek

Kahve falında sandalye vermek

Kahve falında sandalye vermek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, hacetinizin giderilmesine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sandalye vermek gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar daha büyük fırsatlara neden olabilir.

Kahve falında yeni sandalye görmek kendini toparlayamayacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturmak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında sandalye ve masa görmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, yanlış işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sallanan sandalyede oturmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz sandalye masa görmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında birçok sandalye görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz sandalyeler görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, gelirinin eksileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir