AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlekli sandalyeden kalkmak

Kahve falında tekerlekli sandalyeden kalkmak

Kahve falında tekerlekli sandalyeden kalkmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeden kalkmak gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya kariyerinize ilişkin konularda ilerleme kaydedebileceğiniz farklı bir noktadasınız veya bir fırsat yakalamak üzeresiniz.

Kahve falında tekerlekli sandalyeden kalkmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında sandalyeden kalkmak atılan adımların zarar vereceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına delalettir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede adam görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasını tekerlekli sandalyede görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin tekerlekli sandalyede görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede erkek görmek hayatının yolunda gideceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturduğunu görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye görmek rahat edileceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir