AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlekli sandalyeye binmek

Kahve falında tekerlekli sandalyeye binmek

Kahve falında tekerlekli sandalyeye binmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, toplum için faydalı işler yapacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye binmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye binmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalye binmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede hasta görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü tekerlekli sandalyede görmek dertlerine çare bulacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye mahkum olmak yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tekerlekli sandalyede birini görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sandalye tekerlekli sandalyede oturmak işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturmak istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir