AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sandalda görmek

Kahve falında kendini sandalda görmek

Kahve falında kendini sandalda görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini sandalda gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yakınlarınızla ilişkilerinizde zihinsel ya da ahlaki dersler söz konusu olabilir.

Kahve falında sandalın su aldığını görmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine yorulur.

Kahve falında küçük sandal görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin içinde sandal görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında sandal ve deniz görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında sandalla kaçmak kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında batmış sandal görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında sandaldan inmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gölde sandal görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir