AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalın battığını görmek

Kahve falında sandalın battığını görmek

Kahve falında sandalın battığını görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, maddi gücünün artacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sandalın battığını gördüyseniz:

  • Doğru seçimler yapmanız gereken zamanlar.

Kahve falında sandalın battığını görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında batan sandal görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında batmış sandal görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sandalın içinde olmak bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında sandal küreği görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında nehirde sandala binmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini sandalda görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında sandalda kürek çekmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir