AnaSayfa / Genel / Kahve falında batan sandal görmek

Kahve falında batan sandal görmek

Kahve falında batan sandal görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, azalacağına tabir olunur.

Kahve falında batan sandal gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri ertelemiş olabilirsiniz.

Kahve falında sandalın battığını görmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına işarettir.

Kahve falında batmış sandal görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında batan sandal görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında sandala binip gitmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında denizde sandalla gezmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mustafa sandalı görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine işaret eder.

Kahve falında denizde sandala binmek işlerinin yoluna gireceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde sandal görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir