AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sandalet giymek

Kahve falında siyah sandalet giymek

Kahve falında siyah sandalet giymek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında siyah sandalet giymek gördüyseniz:

  • Sorun yaşamamak için sunumunuza dikkat edin.

Kahve falında siyah sandalet giymek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında siyah sandalet görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe sandalet giymek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sandalet ayakkabı giymek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında sandalet giydiğini görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz sandalet giymek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, bundan hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında sandalet görmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topuklu sandalet görmek hayallerine ulaşacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir