AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü kadın sanatçı görmek

Kahve falında ünlü kadın sanatçı görmek

Kahve falında ünlü kadın sanatçı görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü kadın sanatçı gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, kanuni konular, vergiler v.b önemli mevzuları hafife almak sorunlara neden olabilir.

Kahve falında ünlü kadın sanatçı görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü erkek sanatçı görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü sanatçının öldüğünü görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü bir sanatçıyla konuşmak acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü sanatçıyla konuşmak önüne pek çok imkan sunulacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü bir erkek sanatçı görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında ünlü bir sanatçıyla öpüşmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü sanatçıları görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir