AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanınmış bir sanatçı görmek

Kahve falında tanınmış bir sanatçı görmek

Kahve falında tanınmış bir sanatçı görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, mutlulukların yarım kalacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında tanınmış bir sanatçı gördüyseniz:

  • Gereken tedbirleri alın.

Kahve falında tanınmış bir sanatçı görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında tanınmayan yaşlı kadın görmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanınmış ünlü birini görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, hayatın temposunun yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında tanınmış erkek görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tanınan bir erkek görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanınan adam görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine delalettir.

Kahve falında tanınan bir ölünün tekrar öldüğünü görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanınmış hoca görmek geçim derdi çekeceğine, ün yapmayı başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir