AnaSayfa / Genel / Kahve falında su samuru görmek

Kahve falında su samuru görmek

Kahve falında su samuru görmek isteklerinin yerine geleceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, bunalıma düşeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında su samuru gördüyseniz:

  • Görmediğiniz yerleri görebilir, seyahatlere çıkabilir veya bazı konularda ufkunuzu geliştirebilirsiniz.

Kahve falında su samuru görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında samur görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine inanılır.

Kahve falında samur kürk görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına işarettir.

Kahve falında su içinde balık görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında buzdolabında su görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında suya düşmüş birini kurtarmak uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çantayı suya düşürmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, yeni bir ev alınacağına yorulur.

Kahve falında çok su akan dere görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, yüzünü güldüreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir