AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabılarını bulmak

Kahve falında ayakkabılarını bulmak

Kahve falında ayakkabılarını bulmak huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, diplomalarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabılarını bulmak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da iş birlikleriniz sizi endişelendirebilir.

Kahve falında kaybedilen ayakkabıyı bulmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı kaybedip sonra bulmak çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında eski ayakkabı bulmak işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tekini bulmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı bulduğunu görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, malını ve parasını sağlama alacağına yorulur.

Kahve falında tek ayakkabı bulmak aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı bulmak gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine delalettir.

Kahve falında eski ayakkabılarını bulmak bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir