AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının tekini bulmak

Kahve falında ayakkabının tekini bulmak

Kahve falında ayakkabının tekini bulmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabının tekini bulmak gördüyseniz:

  • İş veya sorumluluklarınız birbirine girebilir.

Kahve falında ayakkabının tekini bulmak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tekini suya düşürmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı işarettir.

Kahve falında ayakkabının tekini aramak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabını tekini kaybetmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabının tekini çıkarmak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabının bir tekini kaybetmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tekini çaldırmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabının tekini görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir