AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek ayakkabı bulmak

Kahve falında tek ayakkabı bulmak

Kahve falında tek ayakkabı bulmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, sağlığının kötüye gideceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tek ayakkabı bulmak gördüyseniz:

  • Evliyseniz, eşinizle beraber bütün hayatınızı etkileyebilecek bir konuda karar vermeniz olasıdır.

Kahve falında tek ayakkabı bulmak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek küpe bulmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında tek taş bulmak yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek altın bulmak maddi anlamda zayıflayacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tek taş yüzük bulmak umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına inanılır.

Kahve falında tek ayakkabı kaybetmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında tek ayakkabı görmek işlerin günden güne daha da artacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tek çift ayakkabı görmek korkularından kurtulacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir